• Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle

Velkommen!

Baking Sins by Lea designer kager til enhver lejlighed og højtid: fødselsdagskage, bryllupskage, til konfirmation, til jubilæum osv.

Lea siger: “Jeg drømmer stort. Giver skøre ideer liv!”

Der lægges særlig vægt på detaljerne på kagerne, hvorfor der afsættes mere end 6 timer til hver eneste kage. Designet bliver udformet efter jeres ønsker. Gæsterne skal sige “WOW!”, når kagen stilles frem på bordet.


 

 
 

The best is yet to come.

 

- William Shakespeare -

 

“Lea lavede en rigtig pæn og lækker kage til vores bryllup, den havde en flot snit og smagte godt. Vil helt sikkert få hende til at lave en kage til os en anden gang, hvis vi skal bruge en.” 

 

- Regitze Fjordside Neergaard, 24/11/2017 -

KONTAKT MIG

Hos mig handler det om mere end bare at bestille en kage. Jeg vil meget gerne lære jer at kende, så jeg kan få en god fornemmelse af, hvordan lige præcis jeres drømmekage skal se ud. Det skal ende med en kage, som du er så stolt af, at du har lyst til at vise billeder af den til alle og enhver. Det handler om minder!

 

Udfyld nedenstående kontaktformular, og så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Du kan også kontakte mig direkte enten på telefon 42257223 eller email info@bakingsins.dk

 

  • Facebook - Grey Circle
  • Instagram - Grey Circle
  • Google Places - Grey Circle

Hyggelig kagebutik i Ringkøbing. Sæsonens ingredienser, hjemmelavede marmelader som fyld i vores cupcakes, spændende macarons og brownies. Smag af hjemmebag! <3

Det er rart at møde dig! 

 

tlf: 42257223

email: info@bakingsins.dk