SMAGSVARIANTER 2025 (SÆSON 2026 nederst på siden)
Vælg en lækker smagskombination til din festkage. Her er vores foreslag på 6 forskellige varianter. Både vores vaniljekage og chokoladekage er meget lete og luftige. Vi vil gerne fremstile en lækker kage til din næste fest.
En sommerlig jordbær kage, med frisk citronmousse eller chokoladekage med hindbærmousse og kage med chokoladebrownie. Vælg din favorit nedenunder.
BLÅBÆR-CITRON
Vaniljebunde,
cheesecakemousse med citron, hjemmelavet blåbærmarmelade og blåbærmousse tilsat vanilje og frisk citronsaft.
Vi anbefaler tilvalg af nederste lag i kagen som hvid chokolade blondiebund med citron og blåbær. +10 kr ekstra per person
FRUITY CHOKO
Chokoladebunde,
chokolademousse af belgiske Callebaut chokolade,
frisk hjemmelavet solbærmarmelade (kan undlades), hindbærmousse tilsat frisk citronsaft og vanilje.
Vi anbefaler tilvalg af browniebund som nederste lag: +10kr ekstra per person.
SNICKERS
Chokoladebunde,
peanutbutter - mælkechokolademousse af belgiske Callebaut chokolade,
flydende karamelfyld, karamelmousse med hjemmelavet karamelsovs.
Vi anbefaler tilvalg af chokoladebund med hakkede peanuts som nederste lag i kagen +10kr ekstra per person.
PISTACIE-HINDBÆR + 7 kr ekstra per person
Vaniljebunde
pistacie-hvid chokolademousse af belgiske Callebaut chokolade,
hindbærconfit og hindbærmousse tilsat vanilje og citron.
Vi anbefaler tilvalg af nederste lag i kagen som pistaciebund med pistaciestykker. + 10 kr ekstra per person
PASSION
Chokoladebunde,
mangomousse med mascarpone og vanilje,
mango confit med mangostykker og en frisk passionsfrugtmousse tilsat vanilje.
Vi anbefaler tilvalg af nederste lag i kagen som nøddebund med chokoladestykker (a la "Christianshavner kagebund") +10 kr ekstra per person
SOMMERDRØM
Vaniljebunde,
hvid chokolademousse af belgiske Callebaut chokolade, rabarberkompot (kan undlades), frisk og let jordbærmousse tilsat vanilje og citronsaft.
Vi anbefaler tilvalg af mazarinbund som nederste lag i kagen +10kr ekstra per person.
SÆRLIGE MULIGHEDER
- bryllupskage eller festkage uden tilsat ekstra gluten
- laktosefri bryllupskage eller festkage
- bryllupskage uden mælkeproteiner
- kage uden nødder
SMAGSVARIANTER SÆSON 2026
BAILEYS
Hasselnøddebund,
Baileysmousse med belgiske mælkechokolade fra Callebaut,
æblekompot med danske æbler tilsat lidt kanel, karamelmousse med hjemmelavet karamelsovs. Vaniljebunde.
FRUITY CHOKO
Browniebund,
chokolademousse af belgiske Callebaut chokolade,
frisk hjemmelavet solbærmarmelade, hindbærmousse tilsat frisk citronsaft og vanilje.
Chokoladebunde.
BLÅBÆR-CITRON
Hvid chokolade blondiebund med citron og blåbær,
cheesecakemousse med citron, hjemmelavet blåbærmarmelade og blåbærmousse tilsat vanilje og frisk citronsaft.
Vaniljebunde.
PISTACIE-HINDBÆR + 7 kr ekstra per person
Pistaciebund med pistaciestykker,
pistacie-hvid chokolademousse af belgiske Callebaut chokolade,
hindbærconfit og hindbærmousse tilsat vanilje og citron.
Vaniljebunde.
PASSION
Nøddebund med chokoladestykker (a la "Christianshavner kagebund"),
ostecreme med friskrevet appelsinskal og appelsinsaft,
passionsfrugtconfit med mango, cremet mangomousse tilsat vanilje.
Chokoladebunde.
JORDBÆR-CHOKOLADE
Browniebund,
hvid chokolademousse med limesaft og friskrevet limeskal samt vanilje,
jordbærconfit og cremet jordbærmousse med citronsaft og vanilje.
Chokoladebunde.