top of page

SMAGSVARIANTER 2025 (SÆSON 2026 nederst på siden)

 

Vælg en lækker smagskombination til din festkage. Her er vores foreslag på 6 forskellige varianter. Både vores vaniljekage og chokoladekage er meget lete og luftige. Vi vil gerne fremstile en lækker kage til din næste fest.

En sommerlig jordbær kage, med frisk citronmousse eller chokoladekage med hindbærmousse og kage med chokoladebrownie. Vælg din favorit nedenunder.

BLÅBÆR-CITRON

Vaniljebunde,

cheesecakemousse med citron, hjemmelavet blåbærmarmelade og blåbærmousse tilsat vanilje og frisk citronsaft. 

Vi anbefaler tilvalg af nederste lag i kagen som hvid chokolade blondiebund med citron og blåbær. +10 kr ekstra per person

FRUITY CHOKO

Chokoladebunde,

chokolademousse af belgiske Callebaut chokolade,

frisk hjemmelavet solbærmarmelade (kan undlades), hindbærmousse tilsat frisk citronsaft og vanilje.

Vi anbefaler tilvalg af browniebund som nederste lag: +10kr ekstra per person.

SNICKERS

Chokoladebunde,

peanutbutter - mælkechokolademousse af belgiske Callebaut chokolade,

flydende karamelfyld, karamelmousse med hjemmelavet karamelsovs.

Vi anbefaler tilvalg af chokoladebund med hakkede peanuts som nederste lag i kagen +10kr ekstra per person. 

PISTACIE-HINDBÆR + 7 kr ekstra per person

Vaniljebunde

pistacie-hvid chokolademousse af belgiske Callebaut chokolade,

hindbærconfit og hindbærmousse tilsat vanilje og citron. 

Vi anbefaler tilvalg af nederste lag i kagen som pistaciebund med pistaciestykker. + 10 kr ekstra per person

PASSION

Chokoladebunde,

mangomousse med mascarpone og vanilje, 

mango confit med mangostykker og en frisk passionsfrugtmousse tilsat vanilje.

Vi anbefaler tilvalg af nederste lag i kagen som nøddebund med chokoladestykker (a la "Christianshavner kagebund") +10 kr ekstra per person

SOMMERDRØM

Vaniljebunde,

hvid chokolademousse af belgiske Callebaut chokolade, rabarberkompot (kan undlades), frisk og let jordbærmousse tilsat vanilje og citronsaft.

Vi anbefaler tilvalg af mazarinbund som nederste lag i kagen +10kr ekstra per person. 

SÆRLIGE MULIGHEDER

- bryllupskage eller festkage uden tilsat ekstra gluten

- laktosefri bryllupskage eller festkage

- bryllupskage uden mælkeproteiner

- kage uden nødder

SMAGSVARIANTER SÆSON 2026

BAILEYS

​Hasselnøddebund,

Baileysmousse med belgiske mælkechokolade fra Callebaut,

æblekompot med danske æbler tilsat lidt kanel, karamelmousse med hjemmelavet karamelsovs. Vaniljebunde.

FRUITY CHOKO

Browniebund,

chokolademousse af belgiske Callebaut chokolade,

frisk hjemmelavet solbærmarmelade, hindbærmousse tilsat frisk citronsaft og vanilje.

Chokoladebunde.

BLÅBÆR-CITRON

Hvid chokolade blondiebund med citron og blåbær,

cheesecakemousse med citron, hjemmelavet blåbærmarmelade og blåbærmousse tilsat vanilje og frisk citronsaft. 

Vaniljebunde.

PISTACIE-HINDBÆR + 7 kr ekstra per person

Pistaciebund med pistaciestykker,

pistacie-hvid chokolademousse af belgiske Callebaut chokolade,

hindbærconfit og hindbærmousse tilsat vanilje og citron. 

Vaniljebunde.

PASSION

Nøddebund med chokoladestykker (a la "Christianshavner kagebund"),

ostecreme med friskrevet appelsinskal og appelsinsaft,

passionsfrugtconfit med mango, cremet mangomousse tilsat vanilje.

Chokoladebunde.

JORDBÆR-CHOKOLADE

Browniebund,

hvid chokolademousse med limesaft og friskrevet limeskal samt vanilje,

jordbærconfit og cremet jordbærmousse med citronsaft og vanilje.

Chokoladebunde.

bottom of page