Hej, jeg er

LEA

madelsker * kæreste* passioneret kage designer

Oprindeligt er jeg fra Slovenien. Men første gang jeg smagte dansk lagkage, var det kærlighed ved første bid. Og sådan begyndte det!

7. november 2019: Nomineret som ‘Årets Erhvervskvinde’ i Ringkøbing-Skjern kommune (lå blandt de sidste 3 ud af 14 nominerede). Helt sikkert mit største øjeblik i min karriere!

Mission.

Baking Sins by Lea 

BAGER friske desserter fra bunden,

TIL folk som vil fremvise noget eller overraske deres kære på deres store dag,

VED AT FORSTÅ, hvad de gerne vil udtrykke i form at 

TILBYDE vores kreativitet og nye designs.

KURSER jeg modtaget:

- Oktober 2018: sukkerskulpturer ved Zoe´s Fancy Cakes,I ODENSE. Tall female figure class.

- Oktober 2017: I STORBRITANNIEN (Leeds) har jeg modtaget kurset i at lave sukkerskulpturer ved Zoe´s Fancy Cakes. Brudepar topfigur.

- November 2017: sukkerblomster I LONDON hos Cove Cake Design. Sukkerroser, dahlia, engelsk rose, fresia, kirsebærblomst, ranunkel og pæon blomst

- September 2016: sukkerblomster hos Tennas Cake Atelier, I ESBJERG. Magnolia, fresia, pink brunia.

Hos mig handler det om mere end bare at bestille en kage. Jeg vil meget gerne lære jer at kende, så jeg kan få en god fornemmelse af, hvordan lige præcis din drømmekage skal se ud. Det skal ende med en kage, som du er så stolt af, at du har lyst til at vise billeder af den til alle og enhver. Det handler om minder!

 

Udfyld nedenstående kontaktformular, og så kontakter jeg dig hurtigst muligt. Du kan også kontakte mig direkte enten på telefon 42257223 eller email info@bakingsins.dk