Hotel Smedegaarden Lem - hold bryllup i deres romantiske lokaler, i naturskønne omgivelser midt i Skjern Å-dalen. De har erfaringer med at holde selskaber i alle størrelser og til alle lejligheder. 
No Sognehus - meget venlige og hjælpsomme personale, masser plads og haller til udlejning til store fester. Hvis i holder jeres næste fest der, så er der en stor chance at jeg vil levere jeres kage
Whitelightphoto.dk - Fotograf Arne Overgaard Mikkelsen
Det er altid spændende og sjovt at møde Arne for en flot fotografering. Hans viden og ekspertise om fotografering er stor, og mine øjne bliver store af begejstring, hver gang han medbringer alt sit udstyr og kameraer på stedet, hvor billederne skal tages! Han har tager et par billeder af mine kager (og mig selv), og jeg glæder mig meget til fremtiden.
Onweb.si - hjemmesider og onlinebutik. Kvalitet og funktionelt designede online butikker, website design, hjælp med reklame og analitik af websiden. Nejc har en stor teknisk viden, og jeg vil anbefale ham stærkt til dit webdesign. Han hjulpet mig med webside design og tekniske aspekter på det, også hjælp med Google Adwords, Facebook advertising og reklame online. 
Eve Design - grafisk designer, webside design. Eva designet mit logo, roll up banner, flyers, visitkort og andet reklamemateriale, så jeg fik en samlet pakke. Jeg elsker hendes arbejde og vil fortsætte at arbejde med hende også i fremtiden.
Renatas Wood Work - Leder du efter en kreativ og unik dekoration til boligen eller en særlig gave?
Det finder du lige præcis her. Alle ting er unikke, personlige. Håndlavede træskilre og træprodukter. 
Kaffemanden - lej en mobil kaffebar med en professionel barista. Få serveret en mindeværdig kop kaffe : latte, cappucino, cortado, espresso, latte macchiato – eller måske en kop økologisk thé, den berømte italienske chokolade eller em lækre chai latte. Danmarks ”næstbedste” kaffe.